Om Amandakliniken

Jag heter Amanda Siberg och är legitimerad sjuksköterska och specialist inom Estetiska behandlingar utan kirurgiska ingrepp! Jag har över 10 års erfarenhet av injektionsbehandligar.

Tillsammans gör vi en behandlingsplan där dina önskemål och förutsättningar vävs samman. Uppföljning på telefon eller på en bokad tid är också en del av behandlingen.


amanda-bild

En lång erfarenhet och ett konstnärligt handlag är avgörande och även valet av filler och botoxpreparat. Jag använder mig endast av väldokumenterade preparat med hög kvalité. Detta ger dig en säker behandling och längsta möjliga hållbarhet.

För mig är det också viktigt att patienten själv får kunskap i behandlingarna och vad man kan göra. På det sättet får vi en bra kommunikation om det förväntade resultatet och framtida behandlingar.

2004 utbildade jag mig vidare inom Estetisk medicin och arbetade med allt ifrån hårtransplantationer och laser till Botox och fillerbehandlingar. Jag har idag över 10 års praktik, kunskap och erfarenhet av behandlingar med Botox och Fillers.

”För mig är den trygga och säkra behandlingen och det naturligt vackra resultatet det viktigaste”

2010 startade jag Amandakliniken i Saltsjöbaden. Då många av mina patienter befinner sig i Stockholm City och även andra städer i Sverige har jag valt att ingå samarbete med flera salonger runt om Stockholm och utvalda städer i Sverige för att komma närmare mina patienter. Mer om var du kan få Botox och Fillers i Stockholm och andra städer hittar du här.

Jag har utbildat andra läkare och sjuksköterskor i injektionsteknik och även skrivit artiklar och haft frågespalter i ämnet.

Jag utbildar mig fortlöpande i nya tekniker och produkter för att alltid kunna erbjuda det bästa till dig.

Varmt Välkommen till Amandakliniken!