Kunder om Amandakliniken

”Jag funderade under en längre tid att testa någon ”behandling” som skulle ge mig ett fräschare och piggare utseende. Jag läste på och sökte information på nätet där jag bla blev varse om betydelsen att få behandling av en legitimerad läkare eller sjuksköterska. Jag träffade Amanda via en rekommendation. Jag kände genast ett stort förtroende och fick ett fantastiskt naturligt resultat. Jag är supernöjd med Amandakliniken på alla plan och är glad att jag har hittat min klinik!”

Natasha, 41 år

“Under många år har jag botaniserat i skönhetsdjungeln.
Nu har jag äntligen hittat någon som alltid ser till mitt estetiska bästa, är innovativ och kan skapa den naturliga känsla jag eftersträvar.
Med en lätt men bestämd hand och ett varmt hjärta får Amanda mig att känna mig trygg och lugn i något dom annars kan kännas läskigt ”

Maria, 37 år, Inredningsartitekt

”Jag har under lång tid dragits med spänningshuvudvärk vilket tillslut fick mig att kontakta Amanda. Därav var jag även väldigt mån om att det skulle bli väldigt naturligt, vilket det blev! Fortfarande lika nöjd kund efter många år. Amandas finess är fantastisk och jag skulle aldrig våga gå till ngn annan”

Anna, 35 år, Stylist

”Amanda är lyhörd och professionell i sin yrkesroll. Hon har ett mycket tränat öga för små förändringar som får dig att känna sig fräsch och inte för fixad”

Lisa, 43 år, Manager

”Amanda är mycket erfaren och kompetent. Att anförtro henne mitt ansikte kändes tryggt och jag är supernöjd med resultatet”

Katarina, 52 år, Psykolog

bild11-vattendroppe